Hjerte av gull!

Gavetips til morsdag og valentines!

Morsdag: 13.02.22, Valentines: 14.02.22

Usikker på hva du skal slå til med i år? Her kommer noen gaveidéer fra oss på MagasinBlaa.

TRAKTØREN, ASTRID "Vi har så mye kjekt man kan gi i gave. Jeg ville spesielt anbefalt en fin kopp, god te, noe søtt å tygge i - Og kanskje et fint lys?"

BENETTON, SIV "Vi har nettopp fått inn skjorter i noen nydelige farger. Disse kan gjerne kombineres med våre klassiske cardiganer."

FLORISS, HEIDI Roser er nydelige og en klassiker å gi av en grunn. Hos Floriss får du en stor rosebukett til medlemspris for 249 kr, ikke-medlem 299 kr. Det er aldri feil med en bukett roser til noen du er glad i!

CLAIRE WOMAN, TRINE Vi har nettopp fått inn flere fine smykker. "Mamma"-smykke til mor eller et stjernetegn-smykke til noen andre du er glad i.

SO, SOFIE En god håndsåpe er noe man ikke så ofte unner seg selv. Derfor er det en ekstra kjekk ting å få. Og den lukter jo helt nydelig, og er en glede hver gang man må vaske hendene!

DAY, LOTTE "Denne vesken selger vi mye av og er en populær gave å gi. Noe enhver ville blitt glad for og som man gjerne kan få glede av hver dag."

HAUST, CAMILLA "Vi har nettopp fått inn flere nydelige kjoler. Spesielt denne er jo helt herlig!"

KIWI Sjokolade er aldri feil og kan være hyggelig å få som gave i seg selv, eller sammen med noe annet. Når dagen nærmer seg får også KIWI inn morsdag-kaker!

STAVANGER SENTRUM Og hvis du fortsatt ikke klarer helt å lande på noe, er et Stavanger sentrum gavekort aldri feil. Kortet kan kjøpes og selvfølgelig brukes hos oss!

© Magasinblaa Webdesign og utvikling av Mandarin Design