Om oss

Vi vil gi deg en eventyrlig opplevelse

I 17 år har vi siktet mot å være noe litt utenom det vanlige. Helt fra starten har vi ønsket å være annerledes. Lekrere. Mer opplevelsesrikt.

Den blå juvelen

Derfor valgte vi å bygge denne blå juvelen, helt i vannkanten på den blå promenaden. Litt flottere, litt triveligere, mer moderne, renere, luftigere, men samtidig mer intimt, mer komfortabelt, litt mer imøtekommende og med en lekrere butikkmiks. Totalt sett mer oppdatert på nye varer og konsepter.

MagasinBlaa ligger på bryggekanten ved Oljemuséet, rett over Stavanger Aftenblad, med egen gangbro fra parkeringshuset Jorenholmen. En eksepsjonell parkering! Midt i Stavanger sentrum.

Vi skal tilby den klassisk-moderne kvinne, hun som søker inspirasjon, som liker å holde seg oppdatert og er nysgjerrig - en eventyrlig opplevelse her hos oss.

I tillegg til 12 håndplukkede butikker med sjeldent utvalg og god service, finner du et skattkammer av et atrium med egen stjernehimmel, stellerom med utsikt over havet, merkebutikker, pene og morsomme barneklær, pausemat for alle sanser, nylaget middag til å ta med hjem, heit latte, kjapp, trygg og billig kolonial, utstyrsdrømmer til kjøkkenelskere...

Og vi har byens eneste saltvannsakvariet med 12500l med sjøvann, fylt med spennende fiske-, skall- og skjellarter.

Vi skal bidra til at våre kunder kan holde seg oppdatert, bli ivaretatt, sett, skjemt litt ut, overrasket, glad og gå hjem en opplevelse rikere.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen! Og igjen! Og igjen!

© Magasinblaa Webdesign og utvikling av Mandarin Design