Øye

Øynene våre trenger også omsorg. Sliter du med hodepine eller migrene? Eller kanskje du merker at du har fått redusert mørkesyn eller dobbeltsyn? Ingen øyne er like, og en grundig synsundersøkelse kan avdekke synsfeil.

Hos Øye møter du kvalifiserte optikere som måler ut og lager individuelt tilpassede synshjelpemidler. Trenger du lesebriller eller progressive briller, tilbyr vi kvalitetsbrilleglass fra Essilor og brilleinnfatninger i alle prisklasser. Vi har vårt eget sliperi og mulighet til å levere et utvalg briller på dagen. Hvis du plages av sterkt lys, kan filterbriller være noe for deg. Vi har også et utvalg hjelpemidler med forstørrelse som er til god hjelp når synet ikke lenger strekker til.

Vi tilpasser de aller fleste kontaktlinser som finnes på markedet. Det kan dreie seg om spesial-linser på grunn av øyesykdom eller helt vanlige endagslinser. Vi tilbyr også nattlinser som du sover med, og som deretter gir deg friheten til å gå helt uten briller eller linser på dagtid.

Våre optikere gir deg veiledning og råd om øyehelseprodukter som kan lindre og behandle såre og tørre øyne. De hjelper deg med å finne den beste løsningen for akkurat deg.

Øye åpner snart i 3. etasje her på MagasinBlaa

Velkommen inn!

Åpningstider butikk og klinikk mandag–fredag 08:00–16:00

Telefontider mandag–torsdag 09:00–11:30 og 12:30–15:00, fredag 09:00–11:30 og 12:30–14:00

Offentlig øyelege Dr. Kaare Vigander har åpent mandag–fredag 08:00–16:00 (tirsdag kveld etter avtale).


940 09 151
oye@oyelegene.as
3. floor

© Magasinblaa Design and development by Mandarin Design