Øyelegene

Øyelegene AS har vært en voksende klinikk i Stavanger sentrum siden 2007. Det var da øyelegespesialist Kaare Vigander og Tone R. Vigander bestemte seg for å satse alt, for å kunne tilby kunder og pasienter et ekstra valg for rask ivaretakelse av den viktige øyehelsen.

Vi har over tid samlet et fantastisk lag med dyktige og erfarne øyeleger, optikere, øyelegeassistenter og administrasjonsteam. Vi er alle sammen opptatt av å ha fokus på å se hele mennesket, ivareta små og store kunder og pasienter på en god, profesjonell og trygg måte. Øyehelsen din er viktig å ta vare på og det skal være lett å komme til oss.

Øyelegene tilbyr et bredt spekter av ulike prosedyrer. I tillegg til medisinsk utredning og behandling av øyesykdommer hos voksne og barn, tilbyr vi en rekke øyerelaterte tjenester og behandlinger samt mindre kirurgiske prosedyrer. I behagelige omgivelser sørger vi for at du blir ivaretatt fra første undersøkelse, til du går ut døren med et nytt og forhåpentligvis mye bedre syn på verden.

Vi holder nå til i nye, romslige og moderne lokaler her på MagasinBlaa. Hele 3. etasje er forbeholdt øyerelaterte tjenester, og det er direkte tilgang til våre lokaler via Jorenholmen parkeringsanlegg. I 15 år har vi gitt kundene våre trygg, helhetlig og individuelt tilpasset behandling. Nå åpner vi også butikken Øye, der våre dyktige optikere gir veiledning og hjelp knyttet til øyehelseprodukter, briller og kontaktlinser.

Dersom du eller din bedrift har helseforsikring tilbyr Øyelegene rask time til både voksne og barn.

Vi gleder oss til å ta imot deg!


Åpningstider klinikk og butikk:

mandag–fredag 08:00–16:00

Offentlig øyelege Dr. Kaare Vigander har åpent mandag–fredag 08:00–16:00 (tirsdag kveld etter avtale)

Telefontider:

mandag–torsdag 09:00–11:30 og 12:30–15:00
fredag 09:00–11:30 og 12:30–14:00


Øyelegene AS
+47 47 77 50 20
post@oyelegene.as
3. floor

© Magasinblaa Design and development by Mandarin Design